Banko sąskaitų atidarymas ES ir kitose užsienio šalyse

Šiuo metu vis aktualesnė ir sudėtingesnė banko sąskaitų atidarymo paslauga.  Anra Investicija gali padėti Jums atidaryti banko sąskaitą Europos Sąjungos (ES) ir kitose užsienio šalyse.

Banko sąskaitų atidarymas Liuksemburge, Šveicarijoje, Lenkijoje, Lietuvoje, Kazachstane.  Sąskaitų atidarymas Lietuvos ir užsienio šalių  mokėjimo platformose.

Mes turime naujausius pasiūlymus jūsų verslui.  Esame pasirengę padėti jums atidaryti sąskaitą jūsų įmonei Kazachstane.

Norėdami gauti sąskaitą viename iš Kazachstano bankų, reikia užsiregistruoti šios šalies mokesčių inspekcijoje ir gauti atitinkamus dokumentus. Turedami sąskaitą Kazachstane turėsite galimybę pervesti lėšas savo partneriams įvairiomis valiutomis: Rusijos rubliais, eurais, JAV doleriais. Pinigų pervedimai iš Baltarusijos bankų taip pat neribojami. Darbo šioje šalyje privalumas yra tas, kad turite mokestinių prievolių tik tuo atveju, jei vykdote komercinę veiklą Kazachstano Respublikos teritorijoje. IIN (įmonės direktoriaus identifikacinins numeris KZ), BIN ( įmonės mokesčių mokėtojo kodas KZ) gavimo valstybės institucijose, taip pat banko sąskaitos atidarymo (internetinės bankininkystės paslauga) procedūra galima nuotoliniu būdu. Paslaugos gavimo terminai priklauso nuo visų reikiamo formato dokumentų pateikimo (įmonės registracijos dokumentai su vertimu ir apostile, kiti dokumentai pagal banko reikalavimus). Sąskaitos atidarymas viename iš Kazachstano Respublikos bankų kainuoja nuo 3000 eurų, direktoriaus IIN –400 eurų, įmonės BIN-500 eurų.Visa procedūra paprastai trunka  iki 2 mėnesių.

Jeigu Jus sudomino mūsų pasiūlymas, susisiekite su mumis, esame pasiruošę su Jumis aptarti visas sąlygas.

© All Rights Reserverd 2022 - UAB Simple It